Kaikki kortit on tehty Arjan maalauksista ja ne on painettu luonnonvalkoiselle laadukkaalle Munken Pure (300 g) kartongille. Ohjevähittäishinnat ovat voimassa 1.11.2007 alkaen toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään.

Tilaukset sähköpostitse arja@luonnos.fi tai puhelimitse Arjalle 040 756 5723. Valmiin sähköisen tilauslomakkeen saat sähköpostitse. Tilaukset toimitamme ennakkomaksua vastaan.

ENNAKKOMAKSU: Lähetämme sähköpostiisi (tai antamaasi osoitteeseen) tilauksesi vahvistuksen, jossa on pankkiyhteystietomme. Maksa vahvistuksessa mainittu yhteissumma käyttäen siinä mainittua viitenumeroa. Lähetämme tilauksesi yleensä kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusi näkyy tilillämme. Ellet ole maksanut kahden viikon kuluessa, katsomme tilauksesi peruuntuneeksi.

TOIMITUSKULUT: Tilausvahvistuksessa mainittu yhteissumma sisältää myös toimituskulut.

PIENTOIMITUSLISÄ: Tilaukseen lisätään 5 euron toimituskulut, jos tilauksen yhteenlaskettu summa alittaa 20 euroa.

PALAUTUSOIKEUS: Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Lähetä siinä tapauksessa viesti vahvistuksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseemme, niin voimme sopia tuotteiden ja rahojesi palauttamisesta. Toistaiseksi meillä ei ole asiakaspalautussopimusta postin kanssa.

Huom! Jos teet isompaa tilausta vaikkapa ystävien tai työkavereiden kanssa, kysy tarjous!
Jälleenmyyjille toimitamme erillisen jälleenmyyntihinnaston ja tilauslomakkeen.